Concept

Infinite Corridor

Résumé
The Infinite Corridor is a hallway that runs through the main buildings of the Massachusetts Institute of Technology, specifically parts of the buildings numbered 7, 3, 10, 4, and 8 (from west to east). Twice a year, in mid-November and in late January, the corridor lines up lengthwise with the position of the Sun, causing sunlight to fill the entire corridor. Named MIThenge, the event is celebrated by students, faculty, and staff. Significance The corridor is important not only because it links major MIT buildings, but also because it serves as the most direct indoor route between the east and west ends of the campus. The corridor was designed as the central spine of the original set of MIT buildings designed by William W. Bosworth in 1913. The Infinite Corridor is slightly longer than that of the University Hall building at the University of Lethbridge, Alberta, Canada, which measures long. It is, however, significantly shorter than the so called "K-Straße" (K-s
À propos de ce résultat
Cette page est générée automatiquement et peut contenir des informations qui ne sont pas correctes, complètes, à jour ou pertinentes par rapport à votre recherche. Il en va de même pour toutes les autres pages de ce site. Veillez à vérifier les informations auprès des sources officielles de l'EPFL.
Publications associées

Chargement

Personnes associées

Chargement

Unités associées

Chargement

Concepts associés

Chargement

Cours associés

Chargement

Séances de cours associées

Chargement